Working at MME Hospitality

Inschrijven Flexwerker Vacatures

Inschrijven Flexwerker

MME Hospitality is een full service staffing agency die dagelijks de schakel vormt tussen de inzet van onze medewerkers en onze klanten. Daarom zijn we altijd op zoek naar representatieve, spontane en hoogopgeleide medewerkers die bereid zijn hard te werken voor onze zeer gewaardeerde klanten. We bieden jou een flexibele, gevarieerde en leuke bijbaan met uiteenlopende werkzaamheden aan op het gebied van horeca, hosting, sales en promotie. Relevante werkervaring hierin is vereist.

Voldoe jij ten minste aan deze en onderstaande eisen en kijk je er naar uit om voor de gaafste opdrachtgevers samen met de leukste collega’s en met een grote glimlach aan de slag te gaan? Schrijf je dan direct bij ons in via onderstaand inschrijfformulier. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meiden: Minimaal 1.65 meter, 19 jaar of ouder, relevante werkervaring en minimaal HBO werk- en denkniveau.

Jongens: Minimaal 1.75 meter, 19 jaar of ouder, relevante werkervaring en minimaal HBO werk- en denkniveau.

  Personalia  Bijvoorbeeld: 31-01-2018
  Maten


  Foto's

  Graag ontvangen we ook enkele representatieve foto's van je die je hieronder kunt uploaden. Gelieve geen foto's met filters gebruiken.

  Let op: Alleen foto's in het formaat jpg / jpeg worden geaccepteerd en de maximale bestandsgrootte is 1 MB per foto.

  Headshots  Niet verplicht

  Full body shot

  Kennis & Motivatie


  Werkervaring

  HorecaSalesHostingPromotie


  Waar ken je ons van?

  Ik ken jullie via social mediaIk ben gescout door jullieIk ken jullie via een medewerker bij MMEAnders  De mmehospitality.nl-website wordt beschermt door reCAPTCHA v3 hierop zijn het Privacybeleid en Algemene Voorwaarden van Google van toepassing. Voor meer informatie lees ons privacybeleid.

  Dit formulier kan geen grote bestanden versturen. Zorg ervoor dat je foto's onder de 1Mb zijn alvorens op verzenden te klikken. Mocht het formulier vastlopen vernieuw de pagina en probeer het opnieuw. Mocht het weer niet lukken stuur de informatie dan naar dees@mmehospitality.nl.