Services | MME Hospitality

Services

 • Hosts & Hostesses

  MME beschikt over een selectief bestand met representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide hosts en hostesses die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Onze hosts en hostesses zetten net dat stapje meer waardoor zij dé toegevoegde waarde zijn op jouw event. Of je nu op zoek bent naar enthousiaste hostesses die jouw gasten registreren en begeleiden of representatieve gastheren die zorgen voor een warm welkom op jouw event; bij MME Hospitality ben je aan het juiste adres.

 • Sales Medewerkers

  Van het stimuleren van de directe sales in de shop-in-shops van de Bijenkorf en verschillende retailers tot het bevorderen van de verkoop in verschillende groothandels; onze sales medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid en zijn zeer “sales-driven”. Via verschillende hospitality trainingen van onze MME Academy voorzien wij onze sales kanjers van de beste sales tips & tricks. MME Hospitality ontzorgt: wij stellen voor de inzet van retail medewerkers gekwalificeerde poules samen en nemen de gehele planning en verloning uit handen.
 • Horeca Medewerkers

  Zoek je enthousiaste, proactieve en zeer hardwerkende horecamedewerkers die kennis hebben van de etiquette? MME heeft jarenlange ervaring in het leveren en trainen van geschikt horecapersoneel aan bekende cateraars, bedrijven en particulieren op het hoogste niveau. Wij zorgen er tijdens een walking dinner, sit-down diner of borrel voor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.
 • Promotie Medewerkers

  Wil je jouw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Onze promoteams worden dagelijks met veel succes ingezet om een merk of bedrijf op de kaart te zetten. Met gerichte doelstellingen, passende styling en een grote dosis energie zorgen onze jongens en meiden dat elke promotieactie of sampling niemand ontgaat. Uiteraard denken we graag met je mee om de naamsbekendheid van jouw merk of bedrijf te vergroten!

 • Styling / Haar & Visagie

  Ieder event en elke opdrachtgever is uniek en daar spelen wij met styling graag op in. Onze styliste verzorgt het perfecte plaatje: hosts & hostesses in een stijlvolle outfit die volledig aansluit op de wensen van de klant. Er zijn verschillende opties, van in-house styling tot op maat gemaakte outfits. Bij ieder stylingvoorstel creëert onze styliste drie looks waaruit je kan kiezen of kan mixen & matchen.