Services

 • Hosts & Hostesses

  MME beschikt over een selectief bestand met representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide hosts en hostesses die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Onze hosts en hostesses zetten net dat stapje meer waardoor zij dé toegevoegde waarde zijn op uw event. Of u nu op zoek bent naar oogverblindende hostesses die uw gasten registreren en begeleiden of representatieve gastheren die zorgen voor een warm welkom op uw event; bij MME Hospitality bent u aan het juiste adres.

 • Sales Medewerkers

  De sales medewerkers van MME hebben hun sporen ruimschoots verdiend. Van het stimuleren van de directe sales in de shop-in-shops van De Bijenkorf en verschillende retailers tot het bevorderen van de verkoop in verschillende groothandels; onze sales medewerkers nemen hun verantwoordelijkheid, zijn zeer “sales-driven” en staan garant voor de beste omzetten. Via de sales training van The MME Academy voorzien we onze sales kanjers iedere keer van de beste sales tips & tricks. MME Hospitality ontzorgt: wij stellen voor de inzet van uw sales medewerkers gekwalificeerde poules samen en nemen de gehele planning en verloning uit handen. Daarnaast maken we relevante sales resultaten inzichtelijk.

 • Catering Medewerkers

  MME organiseert iedere maand horeca- en gastvrijheidstrainingen zodat onze medewerkers er tijdens een walking diner, sit-down diner of een borrel voor zorgen dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Zoekt u enthousiaste, proactieve en zeer hardwerkende catering medewerkers die kennis hebben van de etiquette? MME heeft jarenlange ervaring in het leveren van geschikt catering personeel aan gerenommeerde cateraars, bedrijven en particulieren op het hoogste niveau.

 • Promotie Medewerkers

  Wilt u uw merk of bedrijf onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep? Onze promoteams worden dagelijks met veel succes ingezet om een merk of bedrijf op de kaart te zetten. Met gerichte doelstellingen, passende styling en een grote dosis energie zorgen onze jongens en meiden dat elke promotieactie of sampling niemand ontgaat. Uiteraard denken we graag met u mee om de naamsbekendheid van uw merk of bedrijf te vergroten!

 • Styling / Haar & Visagie

  Ieder event en elke klant is anders en daar spelen we met onze stylingafdeling graag op in! Ons stylingteam verzekert u van het perfecte plaatje: medewerkers met een stijlvolle uitstraling die naadloos aansluit op uw wensen. Altijd in overleg, passend en met gevoel voor perfectie! Om de look van de jongens en meiden compleet te maken beschikken we ook over een team van professionele visagisten en hairstylisten die hen nóg mooier maken.