About | MME Hospitality

The leading staffing 
agency that sets the
hospitality norm.

About

MME Hospitality beschikt over een selectief bestand van representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Of je nu op zoek bent naar enthousiaste hosts en hostesses, goed getrainde saleskanjers of proactieve horecamedewerkers, bij MME ben je aan het juiste adres. Een uitgebreide beschrijving van onze diensten en de vaardigheden van onze medewerkers vind je onder services.

MME Hospitality bestaat uit een jong, ervaren en gedreven team. Niet alleen op de vloer staat kwaliteit voorop, ook het team van MME streeft naar perfectie, is betrokken en denkt graag met je mee. Onze oneindige ambitie, oog voor detail en persoonlijke kennis van ons medewerkersbestand zorgen ervoor dat onze medewerkers naadloos aansluiten op jouw wensen. Daarnaast staan het ontzorgen van onze klanten, flexibiliteit en snel schakelen bij ons te allen tijde voorop.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail of bel ons dan vooral via info@mmehospitality.nl of 020-4229292.

Meet the Team

Vacatures

Op dit moment hebben we geen openstaande vacatures. Denk je echter dat je een aanwinst bent voor ons team? Dan ontvangen wij graag je open sollicitatie en wie weet ben je binnenkort wel onderdeel van Team MME!

Subject: Open sollicitatie @ MME
Mail: info@mmehospitality.nl t.a.v. Milou.

P.S. Wij zijn fan van sollicitaties in de vorm van een filmpje.

Op zoek naar de leukste bijbaan?

MME Hospitality is altijd op zoek naar representatieve, spontane en hoogopgeleide medewerkers die bereid zijn hard te werken voor onze zeer gewaardeerde klanten.

Je kunt hiervoor solliciteren via dit inschrijfformulier.