The leading staffing 
agency that sets the
hospitality norm.

About

MME Hospitality beschikt over een selectief bestand van representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Of u nu op zoek bent naar goed getrainde saleskanjers, proactieve catering medewerkers of enthousiaste hosts en hostesses, bij MME bent u aan het juiste adres. Een uitgebreide beschrijving van onze diensten en de vaardigheden van onze medewerkers vindt u onder services.

MME Hospitality bestaat uit een jong, ervaren en gedreven team. Niet alleen op de vloer staat kwaliteit voorop, ook het team van MME streeft naar perfectie, is betrokken en denkt graag met u mee. Onze oneindige ambitie, oog voor detail en een persoonlijke kennis van ons bestand zorgt ervoor dat onze medewerkers naadloos aansluiten op uw wensen. Daarnaast staan het ontzorgen van onze klanten, flexibiliteit en snel schakelen bij ons te allen tijde voorop.

MME Academy

MME focust zich vanaf het allereerste begin op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Ons doel? Het terugbrengen van kwalitatieve service in de Benelux!

Dit bereiken we door onze nauwkeurige selectie van ervaren en gedreven medewerkers: met een open uitstraling, een goed stel hersens en een hands-on werkmentaliteit! Om de kwaliteit van onze services te optimaliseren is daarnaast begin 2017 “The MME Academy” opgericht.

Onze MME Academy biedt twee keer per maand een horeca- en gastvrijheidstraining en een promotie- en salestraining aan onze medewerkers op de vloer: een effectief trainingsprogramma waarbij MME de persoonlijke groei van haar medewerkers stimuleert, hun vaardigheden monitort en zo de service naar een nog hoger niveau brengt.

Meet the Team