About | MME Hospitality

The leading staffing 
agency that sets the
hospitality norm.

About

MME Hospitality beschikt over een selectief bestand van representatieve, hardwerkende en hoogopgeleide medewerkers die voor zeer uiteenlopende werkzaamheden worden ingezet. Of je nu op zoek bent naar enthousiaste hosts en hostesses, goed getrainde saleskanjers of proactieve horecamedewerkers, bij MME ben je aan het juiste adres. Een uitgebreide beschrijving van onze diensten en de vaardigheden van onze medewerkers vind je onder services.

MME Hospitality bestaat uit een jong, ervaren en gedreven team. Niet alleen op de vloer staat kwaliteit voorop, ook het team van MME streeft naar perfectie, is betrokken en denkt graag met je mee. Onze oneindige ambitie, oog voor detail en persoonlijke kennis van ons medewerkersbestand zorgen ervoor dat onze medewerkers naadloos aansluiten op jouw wensen. Daarnaast staan het ontzorgen van onze klanten, flexibiliteit en snel schakelen bij ons te allen tijde voorop.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Mail of bel ons dan vooral via info@mmehospitality.nl of 020-4229292.

MME Academy

MME focust zich vanaf het eerste moment op het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Ons doel? Het terugbrengen van kwalitatieve service op het gebied van hospitality, horeca, promotie en sales in Nederland.

Dit bereiken wij door onze nauwkeurige selectie van ervaren en gedreven hosts & hostesses: ze hebben een open uitstraling, een goed stel hersens en een hands-on werkmentaliteit! Om de kwaliteit van onze services te optimaliseren is in 2017 “The MME Academy” opgericht.

Onze MME Academy biedt verschillende trainingen aan onze medewerkers op de vloer: een effectief trainingsprogramma waarbij MME de persoonlijke groei van haar medewerkers stimuleert, hun vaardigheden monitort en zo de service naar een nóg hoger niveau tilt. Daarnaast heeft MME met de MME Academy een online platform waar onze medewerkers oneindig kunnen blijven leren.

Meet the Team