What we do

‘Via MME’ staat garant voor de sterkste young professionals in de markt die aansluiten bij jouw vaste team. Wij bieden een grote selectie van gemotiveerde medewerkers die, na hun studie en ervaring bij MME Hospitality, staan te popelen om hun talenten verder te ontwikkelen in uiteenlopende functies op de arbeidsmarkt. Of je nu op zoek bent naar parttime of fulltime versterking, een invulling voor je freelance opdracht of interim klus, “Via MME” vind je de young professional die bij jou past!

VIA MME - How it all began

How it all began

MME Hospitality staat bekend als hét bureau voor kwalitatieve, hardwerkende en hoogopgeleide flexibele medewerkers. Het maken van de perfecte match tussen vraag en aanbod van flexmedewerkers is waar we het beste in zijn: MME hanteert een strenge selectie aan de poort, biedt haar flexwerkers vanaf het eerste moment diverse trainingen aan op het gebied van hospitality en sales en geeft hen de juiste werkmentaliteit mee. Met een rugzak vol ervaring binnen verschillende bedrijven en een diploma op zak (HBO of WO) komt er een moment dat onze flexwerkers de volgende stap maken, zij hun vleugels uitslaan en op zoek gaan naar een vaste baan. Hoe graag we het ook zouden willen, kunnen wij hen helaas niet allemaal een vaste plek aanbieden binnen ons kantoorteam. Tegelijkertijd merken we dat de vraag vanuit onze klanten naar onderscheidende young professionals steeds groter wordt en daarmee is “VIA MME” geboren!

VIA MME: Contact Us

Why Via MME?

Wij gaan niet voor jou op zoek naar de juiste young professional; die hebben we namelijk al lang gevonden! Dat niet alleen: wij hebben ze getraind, veel ervaring laten opdoen in verschillende industrieën en een werkmentaliteit aangemeten waar je U tegen zegt.

Zo hebben we in ieder geval een streepje voor in de markt, kunnen wij onze service aanbieden tegen de scherpste tarieven en zijn we er zeker van dat we de juiste mensen aan je voorstellen.

Wij hebben immers ‘VIA MME’ al een selectief bestand met kwalitatieve, hardwerkende en hoogopgeleide (HBO of WO) flexibele medewerkers die wij dóór en dóór kennen. Binnen dat bestand staan young professionals met veel verschillende (studie) achtergronden te trappelen voor een mooie start van hun carrière.

VIA MME focust zich voornamelijk op junior functies in diverse vakgebieden uiteenlopend van marketing, communicatie tot aan psychologie.

Let’s connect!

Dus ben jij op zoek naar versterking van jullie team? Fulltime, parttime of op freelance basis? We kijken er naar uit om jou te voorzien van de beste kandidaten voor je vacature en onze kanjers een goede start te geven op de arbeidsmarkt!